Selamba,Gadis Telanjang Dalam Restoran Makanan Segera – Seorang gadis cantik berkulit putih berusia 19 tahun tiba-tiba membuka bajunya dan telanjang di teras sebuah restoran. Pemilik restoran panik dan menelefon polis.

Ia kemudian-berfoto-foto dalam keadaan telanjang. Ia melakukan pelbagai pose dalam keadaan berdiri dan duduk di kerusi reston. Lelaki yang memotretnya tidak perduli dengan orang-orang yang melihatnya.

Beberapa saat kemudian petugas restoran mengambil tindakan dan menggiring wanita telanjang itu keluar dari restoran. Saat dia berjalan keluar, kereta peronda polis pun datang. Wanita itu berpicara kepada anggota polis dan polis tersenyum-senyum.

Peristiwa yang menjadi tontonan mengejutkan itu, terjadi di restoran Verso di New York pada Minggu (11/8/2013). Wanita itu adalah foto model bernama Shelby Carter yang sedang diambil gambarnya oleh jurugambar / videografer Allen Henson secara tanpa izin di restoran umum tersebut.

Selain di dalam restoran ia juga berjalan-jalan di pinggir jalan di kawasan Manhattan itu sambil diambil gambarnya.

Peristiwa menghebohkan itu dimuat oleh sejumlah media massa terkenal dunia, antara lain The New York Times dan Daily News.

Peristiwa sama pernah terjadi juga di restoran yang berbeza pada 16 Julai lalu. Waktu itu dilakukan oleh foto model Cheyenne Lutek. Ia berpose telanjang dengan dua orang polis. Pihak polis New York menyemak model pirang itu. Juga meminta keterangan dua orang polis yang diajak berpose itu. – berita2.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...